PROMOCIJA SIRA U DUBROVNIKU

POSIJAN POSTRNI KUKURUZ
8. July 2011.
USPJEŠNO ZAVRŠENA PROVJERA STANDARDA
11. July 2011.


Promocija sira Trapista uz pomoć grada Dubrovnika

Dana 07.07.2011


Promocija sira Trapista uz pomoć grada Dubrovnika

Dana 07.07.2011. godine u restoranu Mimoza na Pilama, održana je promocija originalnog sira Trapista i vina banjolučke biskupije. Prezentacija je organizovana uz pomoć grada Dubrovnika i gradonačelnika Andre Vlahušića.

Tom prilikom u ovome ekskluzivnom ambijentu, na domak starog grada, okupilo se dosta ljubitelja dobrog okusa. Prije svega tu su bili ugledni predstavnici Dubrovačkih hotela i restorana, koji su imali prilikukušati originalni sir Trapist i probati vina banjolučke biskupije. Direktor Zadruge mr. Draženko Budimir je ukratko predstavio rad zadruge i njene planove za budućnost. zatim je pater Tomislav Topić upoznao prisutne sa povješću samostana Marija Zvijezda i sa redovnicima trapistima, naravno da je predstavljen i sir Trapist koji on radi. Poslije togasu predstavljena i vina i moglo se početi sa degustacijom. Dojmovi su više nego pozitivni.

Ovom prilikom se želimo zahvalitu gospodinu Milanu Periću na odličnoj organizaciji ovga prijema i gospodinu Ivici, vlasniku restorana Mimoza na preljepom ambijentu. 

Zašto ne spomenuti da su naš proizvod probali i brojni turisti iz Amerike i Europe koji su se zatekli tom prilikom u blizini. 

Leave a Reply