Sir Trapist izvezen u Italiju

Sir Trapist u Splitu
16. December 2020.
Sretan Božić
24. December 2020.

Što bi rekao jedan gospodin👮‍♂️ “Dokle je došlo da Talijani uvoze sir iz Bosne”, ali i ti se desilo.. Isporučena je pošiljka sira originalnog Trapista za socijalnu zadrugu TERRAMICA, koju je osnovao Caritas Vittorio Veneto.. 🧀 Hvala na pomoći u ovim teškim vremenima i nadam se da ćete uživati u siru Trapistu za predstojeće blagdane.. 🧀🍻.

Željeli bi smo da se zahvalim još jedno don Robertu Camilotiju i njegovim suradnicima iz Caritasa Vittorio Veneto, njihovoj socijalnoj zadruzi TERRAMICA na pomoći koju su nam pružali ranije i u ovim teškim vremenima.. Zahvaljujemo Caritasu Mantova, a posebno Marcu Belliniju i njegovim prijateljima koji su tu u svakoj prilici.. Posebna zahvala Caritasu Italiana.. I veliko HVALA gospodinu Daniele Bombardiu, regionalnom koordinatoru Caritasa Italiana, za veliku pomoć i koordinaciju oko svega do sada..
Još jedno želim svima Sretan i radostan Božić i blagoslovljenu Novu Godinu..
Boun Natale e Felice Anno nouvo..

” Vorremmo ringraziare ancora una volta don Roberto Camilotti e i suoi collaboratori di Caritas Vittorio Veneto, e la loro cooperativa Terramica, per l’aiuto che ci hanno offerto prima e anche in questi tempi difficili.. Ringraziamo anche Caritas Mantova, e soprattutto Marco Bellini e i suoi amici che ci sono sempre stati vicini in ogni occasione.. Un grazie speciale a Caritas Italiana e in particolare a Daniele Bombardi, coordinatore regionale, per il grande aiuto e il coordinamento di quanto fatto finora.. Ancora una volta auguriamo un felice e gioioso Natale a tutti e un Anno Nuovo che sia benedetto..”

Comments are closed.