Sir Trapist na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Dragi gosti na ZZ Livač
6. February 2018.
Russia Today (RT) snima prilog o siru Trapistu
23. March 2018.

JU Turistička organizacija opštine Laktaši je uzela učešće na 40. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji je trajao od 22.02. – 25.02.2018. godine.

Direktor  JU TOOL-a Miloš Vujinić je ocijenio da beogradski sajam zaista pruža dobru priliku da se predstave svi turistički potencijali opštine Laktaši, sa posebnim akcentom nadaleko čuvenih banja „Terme“ Laktaši i banja Slatina, kao i ponude u seoskom turizmu.

Ove godine JU TOOL je otišla korak dalje u predstavljanju svoje ponude jer je upriličila cijelodnevnu degustaciju vina, sira, rakije i piva.

Vinarija „BonaVentura“ Mahovljani sa misnim vinima, vinarija „Popović“ Trn sa tri linije vrhunskog vina, porodični podrum „Konstantin Češljević“ sa svojim čuvenim zlatnim rakijama, kompanija „Agro destil“ Laktaši sa rakijama „Krajiška ljepotica“ i „Djedova rakija“, ZZ Livač sa dobro poznatim sirom „Trapist“ i pivara „Gorštak“ Jakupovci sa četiri vrste piva, ostvarili su mnoge kontakte za neku buduću saradnju i ostavili u dobrom raspoloženju sve posjetioce i goste uz zakazano druženje na nekom od sledećih međunarodnih sajmova u regionu.

Ovim putem JU Turistička organizacija Laktaši se zahvaljuje svim laktaškim izlagačima koji su na profesionalan i odgovoran način učinili laktašku ponudu posebnom i drugačijom od svih dosadašnjih predstavljanja.

http://www.laktasiturizam.org/lat/news/n43

 

Odgovori